REVIEW: Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI, Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Inverter, ACM-12ARWI, Display, Kit instalare inclus

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12ARWI

Aparatul de aer condiționat Star-Light Wi-Fi este disponibil cu tehnologia Wi-Fi ca opțiune și îți permite să controlezi dispozitivul folosind un telefon mobil bazat pe sistemele de operare iOS și Android. Tehnologia Wi-Fi îmbunătățește experiența utilizatorului: acum îl poți administra condiționat nu numai acasă, ci și de la locul său de muncă, din străinătate sau de oriunde din țară. Este demn de remarcat faptul că invertorul rotativ, are capacitatea de a controla complet fluxul de aer cu ajutorul telecomenzii (blind-uri orizontale orizontale și verticale).

 Preț Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12ARWI

Prețul  aparatului de aer condiționat Star-Light Wi-Fi este foarte accesibil și mai mult decât atât, acum îl poți poți cumpăra cu prețul la reducere. De asemenea ai posibilitatea de a-l cumpăra cu plata în rate lunare, iar termenul de garanție este foarte mare, acesta având o perioadă de 24 de luni inclusă în preț și ajungând la o perioadă de până la 5 ani.

 Specificații

Compania Star Light dezvoltă și produce o gamă largă de echipamente. Unul dintre segmentele importante ale pieței este producția de aparate de aer condiționat de uz casnic. Funcția de control Wi-Fi permite utilizatorului să pornească și să oprească aparatul de aer condiționat de oriunde din afara casei, să schimbe temperatura, să schimbe unghiul perdelelor de aer și să efectueze alte funcții. Descărcând programul Wi-Fi Smart, poți comunica cu aparatul de aer condiționat și puteți seta modul de funcționare dorit. Astfel, în momentul sosirii la domiciliu sau la birou, parametrii mediului ambiental din camerele cu aer condiționat, vor îndeplini condițiile cerute.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Star Light Wi-Fi are o capacitate BTU de  12000, cu capacitatea de răcire de 12000 BTU și capacitatea de încălzire de 13000 BTU. Dispozitivul de uz casnic, montat pe perete,  poate oferi un mediu ambiental plăcut unei suprafețe de până la 23 mp și minim de 16 mp.

Unitate interna: O caracteristică importantă a aparatului de aer condiționat Star Light Wi-Fi este aspectul luminos și atractiv. Utilizatorul poate alege culoarea albă a carcasei dispozitivului, aceasta fiind cea mai potrivită pentru designul interior al oricărei camere. Pe panoul de control este amplasat logo-ul companiei Star Light și LED-urile luminoase care pot fi accesate cu ajutorul telecomenzii. Panoul decorativ a aparatului de climatizare din seria Star Light este fabricat din plastic de înaltă calitate. Textura lui structurată creează impresia unui produs nobil și elegant.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Star Light Wi-Fi face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Această clasă este una dintre cele mai bune în privința eficienței energetice. Astfel, utilizatorul poate economisi energia electrică, făcând economii importante la bugetul familiei.

Funcții și tehnologii: Star Light Wi-Fi are multe alte funcții utile. Șase programe diferite îți  vor permite să alegi modul optim de funcționare a dispozitivului. Pentru modul de noapte, este posibil să se programeze un program individual de control în condiții nonstandard, de exemplu cu umiditate ridicată. Utilizând tehnologia Wi-Fi, poți seta și un program clar, conform căruia aparatul de aer condiționat va funcționa în timpul zilei sau săptămânii, folosind funcția Follow Me. Funcția de control Wi-Fi poate fi utilă pentru diagnosticarea la distanță a aparatului de aer condiționat, deoarece permite transmiterea semnalelor și a codurilor de urgență. Hardware-ul care efectuează această funcție include un modul Wi-Fi integrat în unitatea interioară și conectat la placa de control. De asemenea, aveți nevoie de un router Wi-Fi,

Nivel de zgomot: Star Light este un dispozitiv cu un nivel mediu de zgomot, acesta ajungând la 65 dB.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model