REVIEW: Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L

Aparatele de aer condiționat de astăzi, au preluat controlul încălzirii și răcirii în multe locuri, datorită caracteristicilor lor rentabile. Încălzirea și răcirea cu aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L este mult mai rapidă. De asemenea, dispozitivul oferă o flexibilitate maximă, putând fi  pornit sau oprit în orice moment, oferind o senzație termică instantanee. Whirlpool SPIW 412L este ideal pentru întregul sezon cald sau doar o soluție temporară de încălzire în sezonul rece.

 Preț Aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L are un preț mic, în comparație cu ceea ce poate să ofere. Dispozitivul modern poate fi cumpărat acum cu prețul la reducere și cu posibilitatea de a fi cumpărat în rate. Producătorul oferă un termen de garanție de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere.

 Specificații

Tehnologia Inverter Plus, disponibilă de altfel, într-o varietate de sisteme de climatizare Whirlpool, oferă o setare precisă a temperaturii, permițându-ți să atingi rapid temperatura dorită, care este apoi menținută automat de sistemul inteligent. Rezultatul este răcirea confortabilă și eficiența energetică optimă.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L a fost creat pentru suprafețe cuprinse între minim 25 mp și maxim 35 mp, deoarece capacitatea maximă generală este de 12000 BTU, cu 12000 BTU la răcire și 12454 BTU la încălzire, având un coeficient randament sezonier la răcire SEER de 5,6 și un coeficient randament sezonier la încălzire SCOP de 3,8.

Unitate interna: Dispozitivul ultramodern este dotat cu o carcasă de culoare albă și un panou digital pe care se pot citi cu ușurință toți parametrii setați. Pe carcasa cu linii fine și drepte este amplasat logo-ul Whirlpool, cu o formă grafică care-i dă eleganță și posibilitatea de a fi amplasat oriunde în casă.

Eficiența energetică: Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L face parte din clasa de eficiență energetică A+ la răcire și A la încălzire, ceea ce înseamnă că nu consumă multă energie. În plus, are mai multe caracteristici de economisire a energiei. Modul Eco asigură eficiența energetică, menținând în același timp temperatura camerei la nivelul potrivit. Cu modul de economie de energie, poți economisi până la 70% din energia electrică, deoarece  dispozitivul consumă mai puțin de 1W pe oră.

Funcții și tehnologii: Dotat cu al 6-lea simț, aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L sesizează temperatura camerei în mai multe puncte și selectează automat funcția corespunzătoare: răcire, încălzire, dezumidificare sau circulația aerului. Dacă setezi valorile, dispozitivul va reține aceste date când îl pornești, deoarece este dotat cu funcția Power Save. Sistemul de autocurățare te scutește de neplăceri, îmbunătățește calitatea aerului și economisește energia. Răcirea sau modul de dezumidificare curăță dispozitivul de praf, format la schimbătorul de căldură. Când este oprit, sistemul de autocurățire va acționa ventilatorul timp de 10 minute, pentru a te asigura că aparatul este curat și uscat.

Modul de așteptare Stand-by1W, cu consum redus de energie, utilizează o putere mai mică cu 66%. Consumă mai puțin de 1W pe oră și economisind mii de lei pe an la factura de electricitate. Poți activa funcția Turbo Jet de răcire rapidă a climei, activată prin apăsarea butonului unic de pe telecomandă. În acest moment, unitatea răcește mediul la 18 grade C, cu o viteză mare a ventilatorului și o capacitate maximă, indiferent de valorile stabilite anterior. Controlul temperaturii Around U se bazează pe temperatura din mediul utilizatorului, folosind senzorul  la distanță pentru a te asigura că temperatura acestei locații este potrivită pentru tine. De asemenea, fitrul de Carbon activ elimină fumul și mirosurile neplăcute și  filtrează praful și microorganismele cu până la 0,3 microni.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L are un nivel de zgomot foarte redus, acesta fiind de 40 dB.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model