REVIEW: Aparat de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV

Acest brand de sisteme de climatizare, produce mai multe linii pentru fiecare gamă standard de dispozitive. Ca întotdeauna, cea mai largă gamă de modele și serii pot fi găsite între sistemele split-perete, cele mai des folosite pentru instalarea în apartamente, birouri și în încăperile mici din clădirile publice. Vision Touch VTAC 12INV este un aparat de aer condiționat ușor de manevrat cu moduri de funcționare pentru răcire și încălzire, plus disponibilitate în funcționare în regim economic,  moduri de somn confortabile și timer de pornire/oprire automată.

Preț Aparat de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV

Prețul aparatului de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV este destul de bun, iar raportul preț/calitate este excelent, deoarece, combinația de tehnologii avansate și soluții de proiectare, asigură funcționarea fiabilă a dispozitivului, pentru o lungă durată de viață și pe întreaga durată de viață a acestuia.

Specificații

Avantajele noului agent frigorific R32 a aparatului de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV, reprezintă o eficiență energetică semnificativ mai mare, decât cea R410A mai frecvent utilizată. Astfel, compresorul necesită mai puțină energie,  -30% comparativ cu R410A. În plus, R32 este mai ușor de reciclat și are, prin urmare, un impact mai scăzut asupra mediului. Aparatul de aer condiționat Vision Touch VTAC 12INV este un dispozitiv care necesită montaj pe perete. De asemenea, Vision Touch VTAC 12INV este un sistem de climatizare, care dispune de un microprocesor pentru control, un sistem unic de filtrare și telecomandă.

Capacitate:Modelul de bază are o capacitate de 12.000 BTU, cu același regim de capacitate atât la răcire, cât și la încălzire. Dispozitivul este recomandat pentru suprafețe de până la 23 mp.

Unitate internă: Sistemul de împărțire a pereților constă dintr-o unitate exterioară, unitate interioară și telecomandă. În unitatea exterioară sunt amplasate grilele de admisie și evacuare a aerului, precum și un furtun pentru evacuarea condensului. În blocul intern sunt amplasate panoul frontal, panoul de afișaj, grilele de admisie a aerului și de evacuare a aerului, un buton de comandă de urgență, un filtru de aer, clapete orizontale și verticale. Blocurile exterioare și interioare sunt conectate prin conducte de agent frigorific și cablu de interconectare. Ca accesoriu, aparatul de aer condiționat poate fi echipat cu un filtru de carbon.

Eficiența energetică: Datorită reglării optime a aparatului de aer condiționat, sistemul split creează o atmosferă armonioasă de confort, iar designul său elegant se potrivește perfect în aproape orice interior al camerei deservite. Dispozitivul aparține clasei celor mai economice aparate de aer condiționat: eficiență maximă cu consum minim, adică A++.

Funcții și tehnologii

Follow me: Un senzor de temperatură în interiorul telecomenzii detectează temperatura și trimite aceste informații înapoi la dispozitiv. Aparatul reglează apoi temperatura și viteza ventilatorului pentru a îndeplini condițiile atât pentru confort, cât și pentru economia de energie.

Filtru lavabil: Filtrul de carbon activ este un absorbant, cu capacitate de absorbție fizică și chimică. Acesta absoarbe poluanții atât din atmosferă, cât și din lichide, eliminând gazele nocive. Filtrul lavabil se spală și se curăță foarte ușor cu apă caldă și detergent.

Auto-restart:Este o funcție destul de importantă în cazul unei pene de curent. Această funcție are rolul de a prelua funcționarea dispozitivului, de acolo de unde a rămas înainte de pana de curent.

Memorarea poziției flapsului: Reglarea direcției fluxului de aer a aparatului de aer condiționat, îți permite să creezi condițiile climatice cele mai confortabile în cameră. Reglarea direcției de curgere a aerului în plan orizontal  se face dreapta-stânga. Direcția aerului în plan orizontal este setată manual prin rotirea clapetei verticale spre dreapta sau spre stânga. Reglarea direcției fluxului de aer în plan vertical, în sus și în jos. Reglarea direcției debitului de aer în planul vertical este stabilită prin rotirea amortizoarelor orizontale cu telecomanda.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 2.3/5. From 3 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model