REVIEW: Aparat de aer conditionat TESLA TC35V3-1232IA, Kit de instalare inclus, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, R32

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer condiționat TESLA TC35V3-1232IA

TESLA TC35V3-1232IA este un aparat de aer condiționat destul de modern și de fiabil, care integrează o serie de funcții principale și speciale. Dispozitivul a fost dezvoltat pentru a crea condiții optime în interiorul caselor și pentru confortul utilizatorilor. Vara este deja după colț și cu ea vor ajunge și temperaturile ridicate. Menținerea unui mediu ambiental plăcut în casă, va deveni o necesitate și, pentru a o realiza, nimic nu este mai bun decât utilizarea unui aparat de aer condiționat.

 Preț Aparat de aer condiționat TESLA TC35V3-1232IA

Prețul aparatului de aer condiționat TESLA TC35V3-1232IA este destul de accesibil, iar raportul preț calitate este destul de bun. În această perioadă dispozitivul beneficiază chiar și de o reducere de preț, fiind destul de avantajos de a-l achiziționa. La cumpărarea lui se oferă o garanție de 36 de luni și dacă nu dispui de toți banii, îl poți cumpăra în rate. Cele cinci stele ale sale, demonstrează că dispozitivul este unul foarte bun.

 Specificații

Este clar că aerul condiționat nu este o marfă, dar dacă îți poți permite să nu ai nicio îndoială cu privire la cât de mult îți va îmbunătăți bunăstarea aparatul de aer condiționat TESLA TC35V3-1232IA, poți face efortul de a avea unul. Pregătește-te să descoperi câteva dintre avantajele principale ale instalării unui aparat de aer condiționat de perete, cu design antimucegai și funcția Self Diagnostic. Aparatul de aer condiționat TESLA TC35V3-1232IA poate îmbunătăți exponențial calitatea vieții în casă. Dacă crezi că se exagerează, iată câteva motive pentru care aparatul de aer condiționat TESLA TC35V3-1232IA, este cea mai bună opțiune de menținere a celui mai bun confort în casă.

Capacitate: Capacitatea BTU a aparatului de aer condiționat TESLA TC35V3-1232IA, este de 12000, cu capacitatea de 12000 BTU la răcire și capacitatea de 12000 BTU la încălzire. Dispozitivul poate face față  unei suprafețe de până la 50 mp, deși puterea sa este medie.

Unitate interna: Unitatea internă a dispozitivului, este de culoare albă, iar dimensiunile sale sunt de 780 x 276 x 202 mm și o greutate destul de mare, de 10 kg. Designul curbat al dispozitivului îi dă un aspect elegant și modern și bineînțeles posibilitatea de a-l putea amplasa oriunde în casă. Pe carcasa sa, este amplasat logo-ul producătorului și LED-uri pentru accesarea funcțiilor cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Eficiența energetică: Tehnologia motorului invertor, constă într-un circuit de conversie a energiei, care integrează un dispozitiv electronic de alimentare, sensibil la schimbările de temperatură, modulând viteza compresorului pentru a  se adapta la necesitățile de temperatură ale camerei de încălzit. După atingerea temperaturii dorite, echipamentul invertorului funcționează la o putere minimă,  reducând semnificativ consumul electric  și evitând astfel vârfurile de pornire ale compresorului. Acest lucru se traduce într-o economie anuală de energie electrică de până la 40% în comparație cu sistemele non-invertoare. Iar acest lucru este demonstrat de clasa de eficiență energetică a dispozitivului TESLA TC35V3-1232IA,  care este A++.

Funcții și tehnologii:Aerul pe care îl respiri în casa ta va fi mult mai curat datorită sistemului de aer condiționat. Aparatului de aer condiționat TESLA TC35V3-1232IA include filtru antibacterian + vitamina C și sisteme de purificare a aerului capabile să îndepărteze particulele de praf microscopice, transformând aerul contaminat în aer sănătos. Funcțiile sale principale sunrt de răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare a aerului. Funcțiile speciale deținute de acest dispozitiv sunt Sleep Mode, Timer, Dezghețare inteligentă, Auto-restart,  Self Clean, Blocare uz copii Design Anti-Mucegai, Self Diagnostic, Protecție aer rece la iâncălzire.

Nivel de zgomot:Vechile aparate de aer condiționat erau destul de zgomotoase. Din fericire,astăzi dispozitivul TESLA TC35V3-1232IA, este mult mai silențios, datorită tehnologiei invertorului. Acest lucru nu înseamnă că el nu face zgomot, ci doar că este destul de silențios. Nivelul său maxim de zgomot este de 53 dB.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 4.7/5. From 3 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model