REVIEW: Aparat de aer conditionat Star-Light, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Inverter, ACM-12FORS, Display, Alb, Kit instalare inclus

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer condiționat Star-Light

Star-light este un aparat de aer condiționat realizat cu un design modern. Comoditatea controlului este asigurată de un afișaj informativ asupra unității interioare a aparatului de aer condiționat. Pentru a curăța eficient aerul împotriva microorganismelor nedorite, aparatul de aer condiționat este echipat cu un filtru lavabil. Siguranța ecologică a seriei garantează utilizarea freonului R32 prietenos cu ozonul. Acum poți folosi telecomanda, pentru a acționa funcțiile aparatului de aer condiționat. Sub carcasa elegantă a unității interioare dispozitivului Starlight, se află parametrii principali ai aparatului de aer condiționat: moduri de reglare a temperaturii, răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Elegantă și modernă, telecomanda pentru aparatul de aer condiționat din seria Star-Light este dotată cu un Timer de 24 ore.

 Preț Aparat de aer condiționat Star-Light

Star -Light este un aparat de aer condiționat modern și multifuncțional, putând fi folosit atât în sezonul de vară, cât și în sezonul de iarnă. Prețul dispozitivului este destul de mare, însă acum poate fi cumpărat și cu prețul la reducere. Pentru a beneficia de reducerea de preț, ar trebuie să te grăbești. În prețul aparatului de aer condiționat Star Light este inclusă și o garanție de 24 de luni cu posibilitatea de extindere contra cost. Astfel, se demonstrează că dispozitivul este de o calitate neîndoielnică. Dacă nu ai bani suficienți pentru achiziționarea lui, poți opta pentru plata în 18 rate lunare, fără dobândă.

 Specificații

Star -Light este un aparat de aer condiționat modern și multifuncțional. Funcționează pe bază de agent răcire sigur, R-32, astfel încât este posibil să utilizezi dispozitivul atât în sezonul de iarnă la temperaturi scăzute, cât și în sezonul de vară la temperaturi ridicate. Unitatea interioară este echipată cu filtru lavabil și diferite funcții speciale. Dacă dorești să lași aerul condiționat să funcționeze, poți utiliza temporizatorul timp de 24 de ore. Dispozitivul este echipat cu elemente de protecție internă pentru o funcționare îndelungată și sigură.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Star Light are o capacitate BTU de  12000, cu capacitatea de răcire de 12000 BTU și capacitatea de încălzire de 13000 BTU, făcând față unei suprafețe cuprinsă între 16 și 23 mp. Star Light este un sistem de aer condiționat de înaltă calitate și de înaltă performanță, conceput pentru a servi simultan două încăperi.

Unitate interna: Unitatea internă a dispozitivului, este realizată într-un design elegant, laconic, care se potrivește perfect în orice interior al casei. Carcasa  de culoare albă, prezintă linii curbe, ceea ce permite amplasarea ei în orice decor al casei. Dimensiunile sale sunt de 805 x 194 x 285 mm, iar greutatea este de 7,2 kg. Pe partea din față a carcasei este amplasată sigla Star Light în culoarea argintie. Pe panoul frontal există un afișaj LED care afișează temperatura curentă stabilită de utilizator. Unitatea interioară este echipată, de asemeni, cu o telecomandă.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Star Light se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Această clasă energetică oferă utilizatorului un consum redus de energie electrică.

Funcții și tehnologii: Star Light este dotat cu patru funcții principale de climatizare, răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Pe lângă aceste funcții dispozitivul modern, mai prezintă și alte câteva funcții speciale, cum ar fi:

  • Funcția de preîncălzire care împiedică intrarea în primele minute de funcționare a aerului rece în modul de încălzire.
  • Funcția de memorare a setărilor, Follow Me.
  • Sistem de distribuție a aerului îmbunătățit.
  • Fluxul de aer volumetric.
  • Reglarea direcției fluxului de aer.
  • Controlul vitezei ventilatorului, cu ajutorul celor trei trepte de viteză.
  • Detectare pierdere agent frigorific.
  • Autodiagnosticare.
  • Autorestart.

Nivel de zgomot: Star Light este un dispozitiv foarte silențios, nivelurile sale de zgomot fiind  de 23 dB, 28 dB, 36 dB și 41 dB. Astfel, în nopțile fierbinți ale verii îl poți folosi fără probleme.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model