REVIEW: Aparat de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ

Compresorul BLDC Twin Rotary a aparatului de aer condiționat LG Standard Dual Inverter S12EQ rezolvă problema incoerenței, ineficienței și zgomotului, astfel încât vei avea aer condiționat mult mai rapid, cu funcții mult mai multe și o funcționare mult mai silențioasa. LG standard dual Inverter S12EQ oferă aer conditionat cu tehnologia inverter, care este capabilă să asigure un confort excelent în fiecare cameră,  consumând o cantitate minimă de resurse.

Preț Aparat de aer conditionat LG Standard Dual Inverter S12EQ

Prețul aparatului de aer condiționat LG Standard Dual Inverter S12EQ este destul de bun, iar raportul preț/calitate este excelent, deoarece, dispozitivul are un aspect destul de modern, este economic, ceea ce reduce costul la energia electrică, oferind economii substanțiale utilizatorului.

Specificații

Designul subțire și modern al aparatului de aer condiționat LG Standard Dual Inverter S12EQ îl face ușor de instalat și de curățat cu filtrul lavabil, antibacterian si anti-praf. În plus, afișajul mare, ascuns este perfect pentru o verificare confortabilă a citirilor de energie. Tehnologia invertor reduce consumul de energie al aparatului de aer condiționat cu cel puțin 40% în comparație cu dispozitivele convenționale. Invertorul atinge și menține temperatura setată fără efort. În același timp, această tehnologie oferă un nivel de zgomot mult mai mic pe unitatea interioară și exterioară. În plus, LG oferă o garanție de 10 ani pentru această tehnologie.

Capacitate:Modelul de bază are o capacitate de 12.000 BTU, cu regimul său de capacitate la răcire de 11950 BTU, în timp ce la încălzire este de până la 13658 BTU.

Unitate interna:LG Standard dual Inverter S12EQ este un aparat de aer conditionat extrem de eficient, echipat cu cele mai recente caracteristici și tehnologii care pot oferi un nivel ridicat de confort în fiecare cameră de dimensiuni medii.

Eficiența energetică: Compresorul standard, activează și deconectează pentru a regla temperatura, consumând o mulțime de energie. Compresorul dual Inverter a aparatului de aer condiționat LG Standard Dual Inverter S12EQ, reglează continuu viteza compresorului pentru a menține nivelurile de temperatură dorite. Această fluctuație minimă economisește energie și oferă un confort sporit la răcire.

Funcții și tehnologii

Filtru: Sistemul de filtrare al modelului LG Standard Dual Inverter S12EQ este unul dintre cele mai bune de pe piață în acest moment. LG Standard Dual Inverter S12EQ dispune de un filtru dublu de protecție, ținând la distanță până la 99,9% din bacterii și acarieni din aer. Filtrul previne astmul, alergiile și bolile respiratorii ale întregii familii. De asemenea, poate fi spălat, ceea ce elimină necesitatea înlocuirii periodice.

Sleep/Night: Această funcție  este concepută pentru a oferi un somn de noapte confortabil, cu un nivel scăzut de zgomot și un control automat al temperaturii.

Comfort Air: Funcția oferă întotdeauna aer confortabil, deoarece fluxul de aer este direcționat în altă parte, adică acolo unde nu sunt persoane.

Auto Clean: Această funcție  este utilă atunci când trebuie să lupte cu mucegaiul în anotimpul rece și umezeala în zilele fierbinți de vară, atunci când excesul de umiditate  cauzează disconfort. De asemenea,  poate funcționa independent de schimbarea temperaturii din cameră, prin eliminarea a până la 2,5 litri de umiditate pe oră.

Repornire automată: Va relua funcționarea aparatului, după o întrerupere a alimentării cu energie electrică.

Funcție de răcire Jet: Proiectarea optimizată al fluxului de aer, asigură un flux mai puternic, ceea ce reduce temperatura aerului la 18 ° C timp de 30 minute, cu o simplă apăsare a butonului de pe telecomandă.

Controlul energiei: Îți permite să selectezi nivelul consumului de energie în funcție de situație. Astfel, vei avea o atmosferă plăcută și confortabilă, cu consum redus de energie.

Diagnosticarea inteligentă:  Îți permite să monitorizezi defecțiunile și să obții alte informații utile de pe dispozitiv prin telefonul smartphone.

Gold Fin: este finisajul exterior care oferă o rezistență mai mare la coroziune a schimbătorului de căldură, ducând la o durată de viață mult mai mare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model