Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla

REVIEW: Aparat de aer conditionat LG Prestige Dual Inverter H12AP

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat LG Prestige Dual Inverter H12AP

Calitatea deosebită a aparatelor de aer condiționat LG este recunoscută de oameni din întreaga lume. Cu vânzări de 10 milioane de unități pe an, acesta a devenit cel mai important vânzător de aparate de aer condiționat din lume. Unitățile de aer condiționat LG folosesc agentul frigorific R410A și, spre deosebire de aparatele de aer condiționat obișnuite, aparatele de climatizare de tip invertor Lg, pot controla viteza compresoarelor pentru a regla răcirea și încălzirea, pentru a menține o temperatură liniară și niveluri scăzute de zgomot în aer. Atunci când temperaturile interioare ating limitele dorite, aparatul de climatizare LG Prestige Dual Inverter H12AP, își poate opera compresorul la viteze reduse și poate menține temperaturile dorite, economisind astfel costul energiei electrice cu aproximativ 44% față de unitățile convenționale.

Preț Aparat de aer conditionat LG Prestige Dual Inverter H12AP

Aparatul de aer condiționat LG Prestige Dual Inverter H12AP are un preț destul de mare, însă ar putea fi justificat de performanțele pe care le deține. Raportul preț/calitate nu este foarte bun, deoarece se pot găsi dispozitive de climatizare cu aceleași performanțe, la prețuri mult mai mici. Producătorul oferă o garanție de 3 ani, ceea ce reprezintă un plus. 

Specificații

Aparatul de aer condiționat LG Prestige Dual Inverter H12AP folosește o tehnologie  inovatoare pentru compresorul invertor BLDC Twin Rotary și refrigerantul compatibil cu ozonul R410A. Combinând toate acestea, ventilatorul oferă o mișcare cu zgomot redus. Rezultatul este un sistem de răcire și încălzire silențios, de înaltă performanță, cu comenzi electronice avansate pentru confort maxim, controlabil și eficient din punct de vedere energetic.

Capacitate:LG Prestige Dual Inverter H12AP este un aparat de aer condiționat recomandat pentru suprafețe de până la 35 mp, având o capacitate generală de 12000 BTU, cu 11940 BTU la răcire și 13650 BTU la încălzire. 

Unitate internă: Noul sistem de climatizare  LG Prestige Dual Inverter H12AP  montat pe perete, are un nou design cu margini netede, care oferă un aspect mai plăcut al profilului și este ușor de păstrat curat. Funcționează la un nivel de zgomot foarte scăzut de 17 dB. Noua unitate interioară cu profil subțire are o înălțime redusă de 235 mm, permițând instalarea deasupra deschiderilor ușilor și a ferestrelor. Noul schimbător de căldură cu mai multe trepte este îndoit pentru a forma un cadru surround în partea superioară a incintei ventilatorului. Aceasta asigură o viteză redusă a aerului și un nivel redus de zgomot, oferind în același timp performanțe și eficiență ridicate.

Eficiența energetică: Dispozitivul LG Prestige Dual Inverter H12AP face parte din clasa de eficiență energetică A+++, aceasta oferind cel mic consum de energie electrică, de până la – 80 %. 

Funcții și tehnologii

Jet Cool: Designul optimizat al orificiului de evacuare a aerului, asigură un flux de aer mai puternic, care răcește rapid camera.

Flux de aer în 4 direcții: Aerul cald trebuie să radieze în toate direcțiile și să ajungă la fiecare colț al încăperii, indiferent de locul în care este instalat aparatul de aer condiționat.

Wi-Fi Ready: Aparatul de aer condiționat  LG Prestige Dual Inverter H12AP poate fi controlat folosind dispozitive inteligente  conectate la Internet, smartphone-uri și tablete (Android
sau iOS). Această tehnologie avansată oferă o mai mare ușurință  de utilizare de la distanță.

Curățarea automată: Funcția completă de curățare automată împiedică formarea de bacterii și mucegai pe schimbătorul de căldură și oferă astfel un mediu mai plăcut și confortabil pentru utilizator.

Filtru:Filtrul principal de dezodorizare lavabil fotocatalitic, asigură aer curat, sănătos pentru locuitori, prin îndepărtarea particulelor fine. Ionizatorul cu plasmă, puternic, te protejează de mirosurile și substanțele nocive din aer, cu peste 3 milioane de ioni, pentru a steriliza nu numai aerul care trece prin aparatul de aer condiționat, ci și suprafețele înconjurătoare oferind un mediu mai sigur și mai curat.

Filtru de protecție dublă: Filtrul de protecție duală captează  praful și bacteriile.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 4.2/5. From 5 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model