REVIEW: Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR18WHN

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR18WHN

În ultimii ani, tendința de abandonare a sistemelor split-standard în favoarea tehnologiei invertor a devenit vizibilă. Acest lucru se datorează în primul rând consumului semnificativ mai mic de energie electrică. Conform rezultatelor cercetărilor, economiile sunt de până la -60% comparativ cu sistemele standard. Ca urmare a introducerii tehnologiilor de economisire și a utilizării materialelor rezistente la uzură în producerea de dispozitive de climatizare, durata de viață a aparatului de aer condiționat crește semnificativ. Distribuția 3D permite direcționarea fluxul de aer spre laturi sau în jos. Această soluție permite, de asemeni,  un confort maxim în încăpere, în special în cazul în care aparatul de aer condiționat este instalat deasupra patului. Controlul senzațional al aparatului de aer condiționat HEINNER Crystal HAC-CR18WHN,  permite unității să lucreze cu plăcere. Panoul său tactil, sensibil la atingere, atrage atenția asupra designului său modern.

Preț Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR18WHN

Heinner Crystal HAC-CR18WHN este un aparat de aer condiționat modern, model 2018, care combină cea mai recentă tehnologie și caracteristicile de care ai nevoie la un preț foarte accesibil. Dispozitivul are un design deosebit, având o suprafață lucioasă albă și linii curbate pe unitatea interioară, ceea ce ar oferi stil și eleganță în fiecare cameră.

Specificații

Aparatul de aer condiționat Heinner Crystal HAC-CR18WHN dispune de o tehnologie inovatoare de  compresor invertor 3D, care îl plasează în categoria produselor cu consum redus de energie și performanțe foarte bune. Tehnologia Inverter reduce consumul de energie al aparatului de aer condiționat cu cel puțin 40% în comparație cu dispozitivele convenționale. Invertorul atinge și menține temperatura dorită pentru mai puțin timp și efort. În același timp, această tehnologie oferă un nivel de zgomot mult mai mic pe unitatea interioară și exterioară.

Capacitate: Capacitatea aparatului de aer condiționat Heinner Crystal HAC-CR18WHN  este adecvată pentru utilizare în interioare de până la 92 de metri cubi. Este recomandat pentru camere între 24 și 35 de metri pătrați, cu înălțime standard a casei de 2,65 metri. Heinner Crystal HAC-CR18WHN utilizează agentul de răcire R32, care, pe lângă ecologia sa, este caracterizat de unele dintre cele mai bune performanțe termice. Capacitatea principală a dispozitivului este de 18000 BTUCapacitatea de răcire a dispozitivului este de 18.000 BTU, iar încălzirea este de 19.000 BTU.

Unitate internă: Unitatea internă a aparatului de aer condiționat Heinner Crystal HAC-CR18WHN permite trecerea unui debit de aer de 840 metri cubi pe oră, iar la dezumidificare 1,7 litri pe ora. 

Eficiența energetică: Eficiența energetică A++ este o caracteristică care poate spune despre economisirea energiei electrice, indiferent de modul de funcționare a dispozitivului Heinner Crystal HAC-CR18WHN. Consumul său anual la răcire este de 1539 W, iar la încălzire 1480 W.

Funcții și tehnologii

Tehnologia 3D Inverter: Această tehnologie oferă confort sporit, fiabilitate sporită și economii de energie prin utilizarea optimă a compresorului.

Follow-me: Funcția atinge confortul maxim al temperaturii, prin monitorizarea temperaturii ambientale a dispozitivului.

Silent: Te poți bucura de tăcere prin activarea funcției SILENT, care reduce zgomotul ventilatorului din unitatea interioară și funcția de mutare care oprește sunetul.

Turbo: Dacă dorești răcire rapidă sau încălzire, funcția Turbo te va ajuta. Aceasta mărește puterea dispozitivului pentru o perioadă limitată de timp, pentru a se răci sau încălzi rapid.

Timer: Pentru flexibilitate maximă, se poate activa sau dezactiva dispozitivul în orice moment în decurs de 24 de ore.

Sleep: Dispozitivul își reduce intensitatea muncii,  pentru un somn mai liniștit.

Auto-curățare: O caracteristică specială care menține evaporatorul curat și uscat după oprirea unității interioare.

Restart automat: În cazul unei întreruperi a alimentării cu curent, dispozitivul repornește automat după ultimile setări.

Auto-diagnosticare: Aparatul de aer condiționat are un dispozitiv de securitate care îl închide automat în cazul unei probleme, apoi afișează un cod de eroare pentru un service rapid.

Filtru de înaltă densitate: Filtrul HD asigură o eficiență sporită. Menține praful înafara încăperii, cu până la 50% mai mult și polenul cu până la 80%.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model