REVIEW: Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru cu densitate ridicata, Follow me, Functie Turbo, R32, Alb

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer condiționat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Practic, aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN este un dispozitiv modern, care nu numai că  răcescește, ci și încălzește aerul, îl dezumidifică și îl ventilează. Dacă în toamnă, când este deja rece afară sau chiar a început să ningă, nu ai activat încă centrala, utilizarea aparatului de aer condiționat, este justificată. În această situație, aparatul de aer condiționat poate deveni un dispozitiv de încălzire cu drepturi depline. De asemenea, HEINNER Crystal HAC-CR12WHN îți permite să îl utilizezi chiar și la temperatura maximă de operare la răcire de +30 de grade C și temperatura maximă de operare la încălzire de +50 grade C.

 Preț Aparat de aer condiționat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN are un preț destul de avantajos, mai ales că acum beneficiază de o reducere de preț destul de substanțială. Raportul calitate/preț al dispozitivului este bun, deoarece HEINNER Crystal HAC-CR12WHN are un design plăcut și merită amplasat la vedere într-un apartament, o casă la curte, o cabană, un birou etc.

 Specificații

În sezonul fierbinte al anului, utilizarea unui aparat de aer condiționat ca dispozitiv pentru scăderea temperaturii și crearea prospețimii în casă, este pur și simplu de neînlocuit. Prin setarea funcțiilor, utilizatorul are la discreția sa controlul dispozitivului. În plus, aparatul de aer condiționat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN, funcționează complet automat, ajustând intensitatea răcirii la numărul de persoane din cameră și la mișcarea acestora. O atenție deosebită trebuie să acorzi invertorului care, prin puterea sa, oferă un consum minim de energie electrică.

Capacitate: Dispozitivul este recomandat pentru încăperi de minim 16 mp și maxim 23 mp, deoarece capacitatea maximă BTU este de 12000, cu 12000 BTU la răcire și 13000 la încălzire.

Unitate interna: Unitatea internă are o carcasă albă cu un design modern, cu linii curbe și argintate pe margini, iar la interior prezintă un dezumidificator care permite extragerea a 1,2 l/h de umezeală din atmosfera casei. De asemenea, permite trecearea unui debit de aer de 600 mc/h, asigurând utilizatorului confortul dorit.

Eficiența energetică: Aparatul de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire, oferind un consum foarte redus la energia electrică. Acesta are un consum nominal la răcire de 1237 W, iar la încălzire de 964 W.

Funcții și tehnologii:Trebuie să se înțeleagă că principalele funcții ale aparatului de aer condiționat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN și sarcinile pe care le îndeplinește, sunt răcirea și încălzirea aerului, ventilarea și dezumidificarea. Acestea sunt cele patru funcții care stau la baza funcționării aparatului de aer condiționat. De asemenea, prezintă un număr destul de mare de funcții suplimentare, cum ar fi: Filtrarea aerului, dispozitivul fiind dotat cu un filtru High Density Filter. Acest filtru are calitatea de a curăța aerul din încăpere de praf, microparticule și bacterii care pot ajunge în cameră și pot să aibă un impact negativ asupra oamenilor.

Modul de noapte, oferă un nivel redus de zgomot pe timp de noapte. De fapt, ventilatorul începe pur și simplu să se rotească la o viteză mai mică, care se dovedește a fi aproape fără zgomot. Temperatura necesară rămâne neschimbată, fluctuațiile fiind posibile la unu sau două grade. Timer este o altă funcție obligatorie, care îți va permite să setezi temperatura, înainte de a te întoarce acasă. Modul de ventilație a aparatului de aer condiționat, este de fapt indicatorul de viteză. Dispozitivul oferă  o distribuție uniformă a fluxurilor de aer în interiorul camerei, fără răcire sau încălzire.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN are un nivel de zgomot de 65 dB, ceea ce înseamnă că zgomotul se situează la un nivel mediu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model