REVIEW: Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

Iunie 2016 a fost marcat de lansarea noului model de bază de sisteme split GREE pe piață. Noua serie a fost numită GREE BORA – în onoarea insulei Pacific Bora Bora, cunoscută pentru climatul său confortabil, care atrage turiști din întreaga lume. În comparație cu modelul anterior – GREE BEE, iubit de toți – BORA are un design mai modern. Carcasa albă este decorată cu o bandă aurie restrânsă, iar led-urile care evidențiază funcțiile trec prin plastic. Noul aparat de aer condiționat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A a devenit mai mic și mai silențios. Unitatea interioară este echipată cu o placă de montare fiabilă, iar jaluzelele din silicon de înaltă calitate, funcționează în tăcere, fără a fi deranjat de zgomotul enervant.

 Preț Aparat de aer condiționat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4

Prețul aparatului de aer condiționat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este destul de acceptabil, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece, dispozitivul face parte din noua generație de aparate de climatizare, este elegant cu design modern. Echipamentul de calitate Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este de neegalat și la un preț atractiv. La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție mare, de 36 de luni, cu posibilitatea de extindere contra cost.

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este un aparat performant, modern, iar prin utilizarea telecomenzii pot fi selectate modurile de funcționare ale dispozitivului. De asemenea, poate fi reglată poziția corectă a lamelelor și distribuirea uniformă a fluxului de aer. Spre exemplu, modul de încălzire este furnizat paralel cu podeaua, iar modul de răcire, invers, de-a lungul tavanului.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A are o capacitate mare de 12000 BTU, atât la răcire, cât și la încălzire.

Unitate interna: Unitatea internă a aparatului de aer condiționat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este modernă și elegantă, ceea ce o face să poată fi amplasată oriunde în casă.

Eficiența energetică:Funcția de încălzire economică este menită să mențină temperatura aerului în încăpere, chiar și în absența persoanelor,  la un nivel suficient pentru a se încălzi rapid când aparatul de aer condiționat este pornit. Dacă funcția de economisire a energiei este activată, temperatura setată este reglată automat în funcție de setările din fabrică, pentru a obține cel mai bun efect de economisire a energiei.

Funcții și tehnologii:Este ușor și convenabil să controlezi aparatul de aer condiționat, datorită prezenței funcțiilor integrate. Pentru a utiliza aparatul de aer condiționat în timpul nopții, este suficient să activezi modul de funcționare pe timp de noapte, care va avea grijă de odihnă confortabilă, reglarea automată a temperaturii aerului și reducerea nivelului de zgomot.

  • Funcționarea automată : În modul automat, aparatul de aer condiționat selectează modul de funcționare (răcire sau încălzire), în funcție de temperatura ambiantă, pentru a asigura condițiile cele mai confortabile din cameră.
  • Modul de mișcare automată a jaluzelelor orizontale : îți permite să activezi balansarea automată a jaluzelelor orizontale,pentru a crea un debit volumetric de aer.
  • Modul de noapte : Îți permite să ajustezi automat temperatura setată în conformitate cu curba de somn pre-programată, oferind condiții optime pentru o odihnă confortabilă și sănătoasă.
  • Mod Turbo : Funcția Turbo îți permite să pornești ventilatorul unității interioare la viteză maximă pentru răcire accelerată sau pentru încălzirea spațiului.
  • Funcția I Feel : Când funcția „I Feel” este activată, temperatura aerului din cameră este determinată de senzorul de pe telecomandă și nu de senzorul de pe unitatea interioară.
  • Autorestart : După oprirea și restaurarea ulterioară a sursei de alimentare, aparatul de aer condiționat va relua automat funcționarea, cu aceleași setări care au fost instalate înainte de oprire.
  • Filtru mecanic : Îndepărtează particule solide mari – fibre, păr de animale de companie, puf de plop, particule de praf mari etc.
  • Filtru în mai multe etape : Filtru cu trei straturi combinat din 6 tipuri diferite de filtre, inclusiv filtru acarobacterium (pentru a elimina acarianul de praf), filtru de catechină, filtru de ioni de argint, filtru de chitină, filtru de formaldehidă și filtru de vitamina C.
  • Filtru de cărbune: carbonul activ din filtru absoarbe eficient fumul și alte mirosuri neplăcute.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 3.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model