REVIEW: Aparat de aer conditionat Franke FR9BW

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat Franke FR9BW

Aparatul de aer condiționat Franke FR9BW este un dispozitiv de înaltă calitate, fiabil și convenabil pentru utilizarea unui sistem de climatizare a noii generații. Aparatul de uz casnic al seriei FR9BW este un angajament de curățenie, liniște și confort în casă. Schimbătorul de căldură a aparatului de climatizare de uz casnic din seria FR9BW, are acoperire Gold Fine. O acoperire specială de protecție a finisării schimbătorului de căldură al unității exterioare, îl protejează de coroziune, care poate apărea ca urmare a expunerii la mediul nefavorabil, ceea ce este foarte important în condițiile de funcționare a dispozitivului în orașele mari.

Preț Aparat de aer conditionat Franke FR9BW

Echipamentul de înaltă precizie Franke FR9BW,  de producție germană, permite reglarea și testarea parametrilor de funcționare, asigurând o înaltă calitate a aparatului de aer condiționat. Datorită acestor condiții, echipamentul produs este garantat până la 5 ani, iar raportul preț/calitate este excelent.

Specificații

Aparatele de aer condiționat, în special în orașele mari, au încetat de mult să mai fie un lux. Acestea sunt plasate universal nu numai în spații comerciale și de birouri, ci și în spații rezidențiale. Sistemul de climatizare cu invertor Franke FR9BW,  este ușor de utilizat și  poate fi o soluție de încredere timp de mai mulți ani. Aparatul de aer condiționat Franke FR9BW este echipat cu un sistem complex de filtrare, un emițător UV, un ionizator de aer. Un grad ridicat de purificare a aerului este necesar pentru copii, vârstnici, astmatici și alergici.

Capacitate:Franke FR9BW este echipat cu compresorul inverter, care oferă reglareaa productivității. Performanța compresorului se modifică utilizând un convertizor de frecvență. În prezent, aparatul de aer condiționat Franke FR9BW  cu tehnologia inverter, oferă o capacitate de 9000 BTU în modul standard și la răcire și 10000 BTU în modul încălzire.

Unitate internă: Ambele unități, internă și externă ale aparatului de aer condiționat Franke FR9BW sunt foarte silențioase, datorită ventilatoarelor interioare și exterioare ale compresorului, produse pe baza tehnologiei invertorului DC. Valoarea puterii de zgomot măsurată în condițiile de evaluare standard pentru încălzirea și răcirea aparatului de aer condiționat split Franke, este de 58 dB.

Eficiența energetică: Eficiența energetică A++ este o caracteristică a aparatului de aer condiționatFranke FR9B, aceasta determinând cât de multă energie electrică consumă aparatul de aer condiționat din rețeaua de tensiune electrică, mai ales atunci când este pe modul de răcire. Această caracteristică este cel mai clar reprezentat, pentru determinarea costului redus de energie electrică consumată de acest tip de  aparat de aer condiționat.

Funcții și tehnologii

Tehnologia Inverter: (Inverter Power Control) asigură o schimbare ușoară a performanței compresorului, ceea ce sporește acuratețea menținerii parametrilor pentru un microclimat confortabil al încăperii, precum și pentru funcționarea silențioasă, economică și durabilă a aparatului de aer condiționat.

Funcția de hibernareFuncția de somn este utilizată pentru a reduce consumul de energie atunci când dormi, nemaifiind nevoie ca aceeași temperatură să rămână pentru un mediu confortabil. Această funcție poate fi activată numai cu telecomanda.

Ventilator silențios: Unitatea interioară deține 12 trepte ale ventilatorului. Acționat de tehnologia invertorului DC, ventilatorul de interior funcționează în 12 nivele diferite, pentru a oferi un mediu mai silențios și mai confortabil.

Filtre: 

Ionizator: un dispozitiv care curăță aerul la nivelul ionilor. Anionii întăresc sistemul nervos și circulator, îmbunătățesc activitatea plămânilor și servesc ca o protecție eficientă împotriva bolilor respiratorii. De asemenea anionii neutralizează ionii pozitiv încărcați de vapori de apă și praf din aer.

Carbon activ și Formaldehidă: Filtrul de carbon distruge mirosul de amoniac și absoarbe gazele chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida. Filtrul electrostatic formează o sarcină pozitivă pe suprafață, care reține cele mai mici particule de praf, fum și păr de animale de companie, prevenind bolile alergice.

Strat anticoroziv GOLD FIN: Suprafețele schimbătorului de căldură a aparatului de climatizare Franke, au o acoperire specială anti-coroziune cu aripioare de aluminiu. Acest lucru îl protejează împotriva coroziunii și poate spori semnificativ durata de viață a schimbătorului de căldură, fără a-și schimba performanța.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model