REVIEW: Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A

Aparatul de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A  este o alegere excelentă, cu un buget limitat pentru un dormitor, o bibliotecă sau cameră de zi. Datorită noului design, nivelul zgomotului este redus. Tehnologia inverter patentat a compresorului, clasa A ++, agentul frigorific R32  și prezența unui filtru fotocatalitic cu titan apatit, îți poate oferi un nivel ridicat de confort. Marca Daikin este recunoscută în mod rezonabil, ca lider printre producătorii de tehnologie climatică profesională.

Preț Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A

Seria  Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A este o nouă generație de low-cost, cu o schimbare a invertorului seria FTXB-C/RXB-C, dar pe agentul de răcire R32. Acesta este poziționat pe piață așa cum a fost creat în Europa și pentru europeni. Datorită noului freon, clasa de eficiență energetică a crescut la A ++, unitatea interioară a fost redusă la nivelul minim de zgomot, a primit o ergonomie atentă și o calitate excelentă, cu un buget minim și cu o garanție completă de trei ani.

Specificații

Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A este cea mai accesibilă serie de aparat de aer condiționat cu invertor  real, asamblat în Europa, utilizând sistemul japonez Kaizen. Datorită utilizării automatizării la nivel înalt, controlerul online BRP069A43, care poate fi ușor de descărcat și conectat la Internet prin Wi-Fi, este ușor de instalat  în aparatul de aer condiționat seria FTXF35A-RXF35A. După ce ai instalat programul pe telefonul tău de pe site-ul oficial Daikin, poți controla aparatul de aer condiționat prin Android sau iOS. În mod normal, aparatul de aer condiționat, nu prezintă tehnologia Wi-Fi.

Capacitate:Performanța crescută  oferă o ieșire accelerată în modul de încălzire sau răcire în limita valorilor parametrilor, pentru un microclimat confortabil stabilit de utilizator. Capacitatea generală a dispozitivului este de 12000 BTU pentru o suprafață de 35 mp.

Unitate internă:Carcasa modernă a unității interioare a dispozitivului, lasă posibilitatea ca igienizarea periodică umedă a murdăriei aderente să fie accesibilă, ceea ce duce la menținerea performanței și a aspectului atractiv, precum și la reducerea nivelulului de zgomot.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A face parte din clasa de eficiență energetică A++, dispune de compresor Inverter și un agent de răcire R32A, ceea ce înseamnă că dispozitivul are un consum minim de energie electrică. Tehnologia de economisire a energiei, oferă o combinație de moduri și funcții, în care se menține un microclimat confortabil, cu consumul minim de energie admisibil.

Funcții și tehnologii

Tehnologia Inverter: (Inverter Power Control) asigură o schimbare ușoară a performanței compresorului, ceea ce sporește acuratețea menținerii parametrilor, pentru un microclimat confortabil al încăperii, precum și pentru funcționarea silențioasă, economică și durabilă a aparatului de aer condiționat.

Autodiagnoză: Această funcție monitorizează starea tuturor parametrilor unității de climatizare, identificând abaterile de la funcționarea normală a acestora și redă informații pe afișajul panoului de control.

Ventilator silențios: Acest tip de ventilator reduce limita inferioară a nivelului de zgomot a unității interioare.

Filtru: Curățarea aerului în patru trepte,  eliberează aerul de la aceiași contaminanți ca și filtrul cu trei trepte și, în plus,  cele mai comune mirosuri de uz casnic la nivel molecular, pe baza principiului fotocatalitic de purificare. Stratul antibacterian intercalat cu ioni de argint, elimină posibilitatea transferului de infecție între oameni prin contact, pe întreaga perioadă de utilizare a aparatului de aer condiționat.

Touch Controller: oferă posibilitatea unei interacțiuni între telecomanda cu infraroșu și funcțiile dispozitivului, de la distanță.

Funcția de economisire a  zgomotului (Night Set Mode): asigură reducerea zgomotului și economisirea de energie, prin utilizarea modului de oprire a temporizatorului unității interioare.

Mod automat:Permite comutarea de la „răcire” la „încălzire” și înapoi, în funcție de diferența dintre temperatura de pe telecomandă și temperatura reală a camerei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model