REVIEW: Aparat de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M

Sistemul Daikin Bluevolution al seriei FTXM-M este un dispozitiv modern care lucrează cu agentul frigorific R-32A, fiind sigur și eficient din punct de vedere al consumului de ozon. Acest agent frigorific este o substanță dintr-o componentă ușor reciclabilă. Pentru confortul utilizatorului, sistemul split este controlat de o telecomandă. Opțional, poți achiziționa un controler online pentru control de la distanță, utilizând un computer, o tabletă sau un smartphone.

 Preț Aparat de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M

Prețul aparatului de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M este ceva mai mare, însă raportul preț/calitate este destul de bun, deoarece, acest dispozitiv face parte din noua generație de aparate de climatizare pentru uz casnic și birou. Dacă te grăbești, s-ar putea să mai prinzi reducerea de preț. De asemenea, beneficiază de o perioadă mare de garanție și posibilitatea de a o prelungi.

 Specificații

Purificarea aerului în mai multe etape, curăță fluxul de aer și filtrează aerul din praf și polen, iar filtrul fotocatalitic elimină mirosurile. În ultima etapă, Flash Streamer distruge orice reziduuri posibile de substanțe chimice nocive, viruși și mucegai. Acest dispozitiv oferă capabilități puternice. Funcțiile aparatului oferă mai multe moduri de funcționare și utilizare de către proprietar, controlul fluxului de aer, un temporizator pentru automatizarea funcționării dispozitivului și multe altele.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M dispune de mai multe capacități, cea generală fiind de 12000 BTU, cu 11942 BTU la răcire și 13648 BTU la încălzire, fiind recomandat pentru încăperi cu o suprafață cuprinsă între 25 mp și 35 mp.

Unitate interna: Unitatea internă adispozitivului are un finisaz fin, cu un design în linii curbe, având amplasată pe ea led-uri pentru accesarea funcțiilor și alegerea parametyrilor doriți cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++ atât la răcire cât și la încălzire. Astfel dispozitivul are cel mai redus consum de energie electrică, iar acest lucru este unul dintre avantajele sale cele mai mari.

Funcții și tehnologii: Practic, funcționarea silențioasă a dispozitivului îți permite să îl instalezi în încăperi pentru odihnă și somn. Modul de distribuție confortabilă a aerului asigură cea mai bună circulație a aerului în cameră, datorită balansului coordonat al amortizoarelor și a lamelelor, creând astfel, climatul interior cel mai favorabil. Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M dispune de numeroase funcții, precum și de tehnologia Wi-Fi.

Senzorul inteligent cu două zone: Acest senzor detectează unde sunt oamenii în cameră și direcționează fluxul de aer departe de ei.Dacă se află în ambele zone, aerul va fi îndreptat vertical în jos, atunci când este încălzit și de-a lungul tavanului – când este răcit. În lipsa oamenilor, aerul condiționat va fi pus în modul de economisire a energiei.

Filtre: Filtru fotocatalitic titan-apatit: reține particulele de praf, elimină mirosurile și previne, de asemenea, creșterea bacteriilor. Dispozitivul Flash Streamer: produce electroni rapizi care distrug în mod eficient viruși, bacterii și alergeni și elimină mirosurile.

Mai multe funcții inteligente

Aparatul de aer condiționat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M are un design elegant modern și dispune de Tehnologia Invertor. Ochiul inteligent este un senzor cu 2 zone Intelligent Eye. Curățarea în mai multe etape a aerului se face cu ajutorul tehnologiei Flash Streamer. De asemenea, dispune de moduri de înaltă performanță, cum ar fi modul de reducere a umidității, vertical auto-swing, schimbarea automată a direcției orizontale a fluxului de aer. Acest lucru duce la menținerea unei temperaturi confortabile în încăpere. Alte funcții inteligente ale dispozitivului Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M sunt: încălzirea, funcționarea pe timp de noapte,  sincronizare săptămânală,  Timmer de 24 de ore, restart automat în cazul unei pene de curent, auto-diagnosticarea în cazul unei defecțiuni, precum și funcționarea silențioasă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model