REVIEW: Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Aparatul de aer Daewoo DSB-F1202ELH-VKW are un design compact, unde întregul modul de răcire este amplasat în interiorul carcasei. Pentru a instala un aparat de aer condiționat și fixa unitatea interioară nu este necesar să-l amplasezi în zona fereastrei. Un astfel de aparat de aer condiționat compact, cu funția Wi-Fi și I-Feel este destinat să răcească o cameră cu o suprafață destul de mare.

 Preț Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Cel mai mare producător de electronice și aparate de uz casnic, fondat în 1967 în Coreea de Sud, este Daewoo. Compania Daewoo Electronics este o divizie electronică cunoscută în întreaga lume. Principalul avantaj al sistemului de aer condiționat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW este raportul calitate/preț foarte bun. Cu puțini  bani poti cumpara un produs competitiv modern.

 Specificații

Spre deosebire de o structură monobloc, într-un astfel de sistem, cum este aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW există un compresor Rotary și un filtru Antibacterian, fiecare muncind în felul său pentru a asigura un confort cât mai plăcut în casă. Fiecare modul își realizează partea sa de lucru. O astfel de soluție se descurcă cu birouri, o cafenea, apartamente cu mai multe camere și case de la curte. În prezent, aparatul de aer condiționat pentru uz casnic, predomină în lumea climatizoarelor. În plus, sistemul split modern este realizat cu cea mai nouă tehnologie și este dotat cu cele mai moderne funcții, cum ar fi Wi-Fi și I-Feel. Compresorul cu convertizor oferă zgomot redus, consum redus de energie, o durată de viață mai lungă și o climatizare mai precisă a casei.

Capacitate: Capacitatea maximă BTU a aparatului de aer condiționat, este de 12000, cu 11942 BTU la răcire și 11942 la încălzire, dispozitivul fiind special conceput să ofere condiții climatice deosebite, atât la răcire cât și la încălzire.

Unitate interna: Unitatea internă este realizată cu un design compact, având carcasa realizată în linii drepte și având amplasată pe ea led-uri care pot fi accesate cu ajutorul telecomenzii. Dispozitivul este special conceput să ofere răcire, încălzire și ventilație.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire, iar cu ajutorul compresorului, oferă un consum foarte redus la energie electrică.

Funcții și tehnologii:Un astfel de sistem, cum esre aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW constă dintr-o unitate cu compresor instalată pe stradă și o unitate interioară care efectuează livrarea și filtrarea aerului. Pe unitatea interioară, pe partea din față, are amplasat un indicator de temperatură încorporat. De asemenea, dispozitivul are încorporat un filtru antibacterian. Accesarea funcțiilor este posibilă de la distanță, cu telecomanda, prin Wi-Fi sau cu comutatorul de urgență de pe carcasă.

Funcția I-Feel 

Când utilizezi funcția I-Feel după pornirea aparatului de aer condiționat, microprocesorul detectează temperatura din încăpere. Dacă temperatura este peste 26 grade C, aparatul de aer condiționat trece automat pe răcire. Dacă temperatura camerei este în intervalul de 22 – 25 grade C,  este activat modul de ventilație.  Aparatul de aer condiționat a primit un tratament special I-Feel, care în microprocesor determină temperatura dorită pentru un anumit utilizator, prin selectarea unui algoritm specific de acțiune.

Funcția Wi-Fi

Aparatul de climatizare are o unitate încorporată cu un modul Wi – Fi interior. Astfel, funcționarea acestei unități poate fi controlată nu numai cu o consolă specială, ci și cu ajutorul oricărui dispozitiv electronic care are o conexiune la o rețea fără fir. Acesta poate fi un laptop, tabletă sau smartphone.

Funcția DRY

Modul DRY, modifică ușor temperatura setată în încăpere și realizează o condensare mai intensă a umidității pe schimbătorul de căldură al unității interioare a aparatului de aer condiționat.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW are un nivel de zgomot de 62 dB, ceea ce înseamnă că zgomotul se situează la un nivel mediu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model