REVIEW: Aparat de aer conditionat cu inverter VORTEX A0918FA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer conditionat VORTEX A0918FA

Aerul condiționat este o consecință creată de aparatul de aer condiționat cu funcționarea automată a parametrilor individuali, adică temperatură, umiditate, auto-curățare, viteză. Acesta este amplasat la un anumit nivel într-o zonă închisă, pentru a asigura condițiile optime ale mediului, care sunt și cele mai favorabile pentru bunăstarea  oamenilor. Aerul condiționat se efectuează printr-un set de echipamente tehnice, numit aparat de aer condiționat VORTEX A0918FA.

Preț Aparat de aer conditionat VORTEX A0918FA

Prețul aparatului de aer condiționat VORTEX A0918FA este foarte accesibil, iar raportul preț/calitate este deosebit de bun, deoarece, dispozitivul este modern, având o carcasă de culoare alb strălucitor și un design simplu, dar foarte elegant. Acest tip de aparat de aer condiționat poate fi amplasat oriunde în casă, dând acesteia efectul dorit.

Specificații

Aparatul de aer condiționat VORTEX A0918FA poate deservi orice casă sau birou de dimensiuni mai mici, de până la 15 mp. Acesta poate menține o anumită stare de aer în cameră, indiferent de fluctuațiile parametrilor de mediu extern. Funcționare dispozitivului se bazează pe compresorul Inverter rotativ.

Capacitate:Aparatul de aer condiționat VORTEX A0918FA oferă o capacitate de 9000 BTU, având aceeași capacitate BTU atât la răcire cât și la încălzire.  Aparatul de aer condiționat Vortex, seria A0918FA este modern și poate nu numai să răcească aerul din cameră, ci și să îl încălzească, astfel încât, un astfel de sistem echipat cu o funcție de încălzire, poate fi lăsat în funcțiune și în sezonul rece.

Unitate internă:Compania Vortex a lansat această nouă unitate de montare pe perete, care lucrează cu agentul frigorific R410A. Designul unității interioare este unul dintre cele mai subțiri de pe piață, având o formă simplă, dar foarte elegantă. Avantajele externe completează performanța excelentă, precum și setul de tehnologii moderne.

Eficiența energetică: Clasa de eficiență energetică a acestui model A ++ este una dintre mai bune, consumul nominal la răcire fiind de 810 w, iar la încălzire fiind de 760 w.

Funcții și tehnologii

Turbo-Operation:Această funcție este utilizată pentru răcirea rapidă și eficientă a încăperii. Aparatul de aer condiționat va funcția în funcția Turbo timp de 30 de minute, după care funcția poate fi dezactivată apăsând din nou acelasi buton.

Filtru: Filtrul aparatului de aer condiționat cu funcția Seld Cleaning,  ajută la neutralizarea germenilor, a bacteriilor și a altor agenți patogeni. Agentul activ este ingredientul natural Catechin, care este extras din ceai verde sau mere, fiind un antiseptic natural.

Auto-restart:În general dispozitivele fără această funcție își reiau greu funcțiile după o întrerupere a curentului electric. Prin urmare, după o întrerupere a alimentării cu energie electrică, aparatului de aer condiționat VORTEX A0918FA nu va trebui să-i restabilești parametrii de funcționare, adică modul, temperatura aerului, viteza ventilatorului. Toate acestea vor reporni in mod automat, de acolo de unde au rămas.

Sleep Mode: Pentru a oferi un vis confortabil, aparatul de aer condiționat VORTEX A0918FA cu funcția Sleep Mode, asigură funcționarea în mod silențios și confortabil. Această funcție, la rândul său,oferă trei moduri de funcționare: adormire, somn, somn de veghe.

Seld-Cleaning: Această funcție impiedică formarea bacteriilor și a mucegaiului în încăpere. Atunci cand aparatul este oprit din oricare mod, fie răcire, fie încălzire,  acesta va continua să funcționeze la o putere foarte mică, astfel încât apa acumulată de la condens, să se evapore în totalitate. Astfel, este prevenită formarea mucegaiului.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model