REVIEW: Aparat de aer conditionat Beko BRVPG120, 12000 BTU, Clasa A++, 2 filtre densitate mare, filtru Silver Ion, Bio filtru, Zone Follow, R32, kit instalare inclus

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparat de aer condiționat Beko BRVPG120

Instalațiile de climatizare de la producătorul BEKO  sunt create, folosind cele mai recente evoluții științifice. Compania oferă coeficientul de eficiență energetică a aparatelor de aer condiționat de la 3,6 puncte, ceea ce depășește în mod semnificativ performanța multor companii bine-cunoscute. Datorită experienței uriașe acumulate și a înaltei calificări a inginerilor, aparatul de aer condiționat Beko BRVPG120 are  un rating crescut pentru fiabilitate, funcționalitate, numărul de opțiuni suplimentare și costul destul de bun. Dispozitivul rezolvă cele mai dificile sarcini pentru cumpărătorii raționali.

 Preț Aparat de aer condiționat Beko BRVPG120

Aparatul de aer condiționat Beko BRVPG120 ocupă o parte covârșitoare a pieței, datorită combinației optime de preț, eficiență și ușurință de instalare și funcționare. Unitatea interioară este atașată la perete la înălțimea dorită, în orice loc convenabil. Designul unității interioare este compact și, în majoritatea cazurilor, nu încalcă designul interiorul încăperii.

 Specificații

După cum se știe, căldura din incintă poate afecta negativ nu numai indicatorii fizici, ci și pe cei psihologici ai unei persoane. Astfel, aparatul de aer condiționat Beko BRVPG120, pentru un cumpărător modern, este o investiție competentă în sănătate, confort și o dispoziție bună pentru familie sau prieteni. Soluțiile climatice de la un producătorul de renume mondial sunt tehnologia de calitate și durabilă, care a primit ratinguri ridicate în rândul unui număr mare de consumatori.

Capacitate: Capacitatea termică generală a aparatului de aer condiționat Beko BRVPG120 este de  12000 BTU, cu capacitatea de 11942 BTU la răcire și 7848 BTU la încălzire. Dispozitivul de uz casnic, standard, rezidențial de perete,  poate oferi un mediu plăcut răcoros, unei suprafețe de până la 23 mp.

Unitate interna: Unitatea internă este caracterizată de o carcasă de culoare albă, cu forme rotunjite, care adăpostește 2 filtre cu densitate mare anti-praf, Silver Ion și Filtru Bio,  un compresor Invertor care oferă o funcționare silențioasă și un consum redus de energie electrică, un ventilator cu cinci trepte de viteze și are dimensiunile de 805 x 194 x 285 mm. Designul dispozitivului permite amplasare lui, pe peretele oricărei încăperi.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Beko BRVPG120 face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Cea mai înaltă clasă de eficiență energetică este A+++. Dispozitivul încadrându-se în penultima clasă de eficiență energetică ridicată, oferă un consum redus la energia consumată.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Beko BRVPG120 îți permite să atingi rapid temperatura setată în cameră și să o menții la același nivel. Astfel, condițiile confortabile sunt asigurate fără probleme. Dispozitivul poate funcționa cu o gamă largă de temperaturi, fiind ajutat de compresorul Inverter, care funcționează mai intens pentru a atinge temperatura dorită. Controlul vitezei de ventilație se face cu ajutorul a cinci trepte de viteză, putând stabiliza astfel,  temperatura aerului. Cu funcția Sleep Mode poți dormi liniștit pe timpul nopții, iar în modul de control al temperaturii, aparatul de climatizare monitorizează schimbările de temperatură, și, în cazul în care acesta depășește temperatura setată, scade excesul.

Dacă temperatura din cameră este mai mică, atunci este nevoie de aer cald, care este  luat de pe stradă și transferat în cameră. Modul de control al umidității controlează cantitatea de umiditate din aer și, dacă este necesar, o reduce sau o mărește. În același timp, fluctuațiile de temperatură din cameră sunt minime. Functia Zone Follow este un  senzor care detectează temperatura dun jur, asigurând confortul de care ai nevoie. Self Clean este o funcție care împiedică pătrunderea bacteriilor și formarea mucegaiului în casă. Desigur, Beko BRVPG120 este dotat cu cele patru funcții principale, și anume, răcire, încălzire. dezumidificare și ventilație.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Beko BRVPG120 funcționează la un nivel mediu de zgomot, atingând  65 dB. Acest lucru se datorează noului design al ventilatorului unității interioare și noului sistem de distribuție a fluxului de aer.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Rating: 4.5/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Aparate de aer conditionat | TOP | Cel mai bun model